Mon. Jul 13th, 2020

5 eenvoudige tips voor succesvolle fysieke fitheid!

3 min read

Gefeliciteerd met een stap vooruit om in vorm te komen en je goed te voelen. Veel mensen maken zich schuldig aan de wens dat ze een gebeeldhouwd lichaam zouden kunnen krijgen door junkfood te eten en de hele dag tv te kijken. Maar het gaat gewoon niet gebeuren. Zelfs als in vorm komen een lang proces lijkt te zijn om tijd te verspillen, heeft de poging om in vorm te komen veel positieve effecten. Als je je reis naar een beter lichaam wilt beginnen om je goed te voelen, zijn hier enkele tips:

1. Dagelijkse oefening
Train dagelijks minimaal een uur. Je hoeft geen zelfmoord te plegen door te rennen, joggen, enz., Maar je moet een soort matige lichamelijke activiteit hebben in je dagelijkse leven. Als u snel een paar kilo wilt verliezen, doe dan een training met een hogere intensiteit. Maak bijvoorbeeld een uur lang een stevige wandeling. Of je kunt joggen en bepaalde intervallen instellen om tijdens dat uur te sprinten. Zorg ervoor dat u tijdens uw training geen ernstige pijn ervaart. Gewoon een waarschuwing, je spieren zullen lijden na een training met hoge intensiteit. Het kan irriterend zijn, maar het betekent dat je lichaam ten goede verandert. Zorg ervoor dat je gehydrateerd blijft, stretch en eet voedsel met een behoorlijke hoeveelheid eiwit na elke training. Het eiwit zorgt ervoor dat je spieren, niet vet, niet opnieuw opbouwen.

2. Eet het juiste voedsel en het juiste deel van elke maaltijd
Het maakt niet uit hoeveel je maag je vertelt om snoep te krijgen van gezond voedsel, probeer weg te blijven van de snoepjes. De suiker in de snoepjes helpt je niet in vorm te komen. Zelfs als het slechts één chocoladereep is, zal de ene uiteindelijk leiden tot de andere. Groenten en fruit zijn het beste om te eten als je in vorm komt. Appels doen bijvoorbeeld goed hun maag 3 tot 4 uur vol. Groene groenten zoals sperziebonen en broccoli houden het spijsverteringsstelsel schoon en functioneel.

Houd het ook bij mager vlees zoals kalkoen en kip. Zeevruchten, zoals garnalen en tilapia, zijn ook geweldige alternatieven. Deze voedingsmiddelen zijn rijk aan eiwitten en gezonde voedingsstoffen om spieren in vorm en klaar voor training te houden. Zorg er ook voor dat je deelt wat je eet. Het hebben van een goede stofwisseling komt van het portioneren van maaltijden. Probeer zes keer per dag te eten en kleinere porties te nemen in plaats van drie grote maaltijden gedurende de dag. Het helpt je ook om te merken dat je langzamer ademt wanneer je traint in plaats van lucht te blazen en te blazen. In feite heb je minder voedsel in je spijsvertering, wat betekent dat er meer energie wordt gebruikt voor je oefening.

3. Houd calorieën en voedselinname per dag bij
Het bijhouden van het aantal calorieën dat u op een dag eet, is handig bij het plannen van uw training. Heb je je ooit afgevraagd waarom de body masses van bodybuilders zo groot zijn? Dit komt omdat ze hun maaltijden plannen en meer (gezonde) calorieën opnemen dan de gemiddelde persoon. Aan de andere kant, zal het verliezen van gewicht en het zoeken naar een slankere lichaamsbouw meer oefening inhouden dan de calorieën die je eet.

4. Zorg ervoor dat je slaapt
Hoewel de meesten van ons acht uur per dag of nacht werken, is het essentieel om voldoende slaap te krijgen om de lichaamsbatterijen op te laden. Zes tot acht uur slaap zal het lichaam de hele dag laten functioneren, maar als u zich na het werk moe voelt, neem dan een kort dutje voordat u gaat sporten. Je moet maar een half uurtje een dutje doen. Dit voorkomt dat u ‘s avonds laat opstaat.

5. Blijf gemotiveerd
Een belangrijke sleutel om in vorm te komen is om doelen te stellen en een positieve gemoedstoestand te behouden. Als je positief blijft, kun je jezelf pushen om het lichaam te krijgen dat je altijd al wilde hebben.

De cross-training examinator van Erie Kyle Melerski, een student muziektechnologie aan de Capital University, is volop bezig zijn creatieve schrijfvaardigheden te gebruiken om mensen te informeren en te entertainen.

Examiner.com is de interne bron voor alles wat lokaal is. Aangedreven door recensenten, de grootste pool van deskundige en gepassioneerde medewerkers ter wereld, bieden we unieke en originele inhoud om het leven in uw lokale stad overal te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *